Naar de Fyzzio Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden
van ons cursusaanbod? 

Schrijf je in voor de NT-e nieuwsbrief voor fysiotherapeuten.


Activiteiten en opleidingen
april 2019


NT-e, powered by fyzzio

Fyzzio - Inrichten - Opleiden - OndernemenNT-e - powered by fyzzio

Fyzzio International BV, kortweg Fyzzio, is de nieuwe naam van GymnaUniphy Nederland. Met de naam Fyzzio geven we uitdrukking aan wie wij zijn, wat we doen en voor wie we dat doen; het logo van Fyzzio zegt alles.

Inrichten

Fyzzio is leverancier op het gebied van echografie, shockwave therapie, medische fitness, behandelbanken en fysiotechniek. De vernieuwende producten van Fyzzio vonden en vinden hun weg naar bijna alle fysiotherapie praktijken in Nederland. Ook het NT-e is volledig ingericht door Fyzzio. U vindt er een variatie aan apparatuur en behandelbanken, alles van de kwaliteitsmerken die Fyzzio exclusief in Nederland levert.

Opleiden

Fyzzio was de eerste leverancier op de Nederlandse markt met echografie- en shockwave apparatuur. Graag deelt het bedrijf de opgebouwde kennis met u. Zonder opleiding op deze gebieden kunt u immers uw patienten niet optimaal behandelen! Fyzzio draagt bij aan een professionele toepassing van nieuwe onderzoeks- en behandelmethoden. 

Ondernemen

Fyzzio adviseert praktijken bij de uitvoering van hun bedrijfs- en marketingactiviteiten. U bent immers niet alleen fysiotherapeut, maar ook ondernemer!