Overige opleidingen

Basisopleiding Epte electrolyse

Deze opleiding is bedoeld voor fysiotherapeuten die een extra middel in hun 'toolbox' willen hebben voor de behandeling van chronische tendinopathieën. 

Een vereiste is wel dat men een afgeronde basisopleiding MSU echografie heeft of dat men hiervoor ingeschreven staat. Ook kun je inschrijven voor de 1-daagse 5-pezendag MSU-echografie. Deze is ook voldoende als voorbereiding voor het behandelen van de Epte indicaties.

"Zeer leerzaam, innovatief en evidence based opleiding gegeven door kundige docenten! Snel mee aan de slag nu."
Rene Gerritsen, De Praktijk, Wouw

"Veel nieuwe technieken en vaardigheden geleerd in een prettige sfeer. Veel praktische voorbeelden en ruim voldoende begeleiding bij de praktijk."
Robert Kersten, Fysiotherapie Dukenburg

"Interessante en praktische tool om in te zetten in de dagelijkse praktijk. Sterk punt was de theoretische evidence based onderbouwing"
Annebeth Will, PMC Europark

"Vernieuwende inzichten opgedaan. Ik weet nu hoe ik goed onderbouwd Epte electrolyse in kan zetten bij 'reguliere' en bij chronische 'therapieresistente' tendinopathieën"
Tim Ernest, De Praktijk Wouw

"Leerzaam, vernieuwend en aanvullend op andere opleidingen. Duidelijke verklaringsmodellen en wetenschappelijke onderbouwing. Ik ga er direct mee aan de slag in de praktijk!"
Hans-Peter Wallenberg, Bewust Bewegen

"Met deze opleiding heb ik mijn kennis rondom tendinopathieën kunnen aanscherpen. De opleiding heeft een goede balans tussen theoretische achtergrond en praktische oefenstof."
Klaas Korf, Praktijk voor Fysiotherapie Kollum 

"Interactief, innovatief, inhoud en praktijk sluiten mooi op elkaar aan. Hier ga ik me verder in ontwikkelen."
Carlo Foesenek, In Motion PMC Breda

"Fascinerende techniek voor de behandeling van chronisch peesletsel. Goede onderbouwing vanuit de theorie en verdieping in de echodiagnostiek. Zeer welkome aanvulling!"
Marjolein Dukker, Medicort.

"Praktisch georiënteerde opleiding met goede onderbouwing voor een innovatieve en veelbelovende therapie in mijn praktijk. Ik kan er direct mee aan de slag."
Thom Schambergen, Fysiotherapie Schambergen.Data voor deze opleiding
april 2019

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Naar de activiteitenkalender