Overige opleidingen

Basisopleiding Epte electrolyse

 • Niek Vink

  Niek Vink (1980)

  Niek is manager van het opleidingscentrum NT-e. Hij heeft gewerkt als fysiotherapeut in het Handencentrum Utrecht. Dit centrum is gespecialiseerd in de revalidatie van patiënten met aandoeningen aan de bovenste extremiteit. Niek heeft hierdoor veel patiënten gezien met klachten die in de doorsnee praktijk minder vaak voorkomen. Echografie is voor hem een onmisbaar instrument voor het stellen van een scherpe diagnose. Niek is docent voor diverse opleidingen echografie.

 • Wibbo1

  Wibbo Hummelen (1978)

  Wibbo is fysiotherapeut sinds 2006. Tijdens zijn opleiding sportfysiotherapie verdiepte Wibbo zich in de spierrupturen van het bovenbeen, waarbij de meerwaarde van het echografisch onderzoek voor hem zeer duidelijk werd. Wibbo verzorgt voor verschillende fysiotherapie praktijken het echografisch onderzoek. Ook heeft hij veel ervaring met flywheel training.

 • Xander van Lamoen

  Xander van Lamoen (1983)

  Als fysiotherapeut is Xander werkzaam in een vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk in Eindhoven. Eerder heeft hij een opleiding medische beeldvorming gevolgd. Hierdoor is hij erg geïnteresseerd in beeldvormende technieken en de interpretatie daarvan. In 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in echodiagnostiek binnen de fysiotherapie. Tevens verricht hij voor externe partijen echografisch onderzoek/second opinions. Xander is enthousiast geraakt door de mogelijkheden die Percutane Electrolyse (EPTE©) biedt en heeft de mogelijkheid aangegrepen om de techniek in Spanje te leren en de docentenopleiding te volgen. 

 • Tim

  Tim van Beers (1961)

  Tim is sinds 2000 eigenaar van Fysiotherapie Gestel en Handencentrum EU met meerdere vestigingen in Noord-Brabant. Hij is praktiserend manueel-, shockwave- en CMD-therapeut. Tevens is Tim echografist en heeft hij zich uitgebreid geschoold in Dry Needling technieken. Hiernaast is Tim ook bestuurslid van SelectFysio, Pluspraktijken in Zuid-Oost Brabant en eigenaar van EPTE© Nederland.

  Tim is altijd bezig om innovatieve musculoskeletale behandelconcepten te (onder)zoeken en eigen te maken.

 • kasp

  Kasper Kruijdenberg (1976)

  Kasper is eigenaar van een grote fysiotherapiepraktijk in Alphen aan den Rijn. Deze is volledig gericht op orthopedische en sportmedische indicaties. Innoveren, samenwerken en kennis delen staan binnen deze praktijk centraal. Sinds 2009 heeft Kasper een passie voor echografie. Als docent kan Kasper zijn ruime ervaring en enthousiasme voor het vak en de drive kennis te delen goed kwijt. 

 • IMG_6907

  Diek van Deventer (1993)

  Diek werkt als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Gestel te Eindhoven. Sinds Diek in 2010 begonnen is met studeren aan de Hogeschool van Utrecht heeft hij een interesse opgebouwd voor echografie en behandelmethodes hieromheen. Tijdens zijn opleiding heeft Diek buiten het normale lesprogramma cursussen gevolgd over 'assistive technology'. In 2016 is hij gestart met echodiagnostiek binnen de fysiotherapie, Shockwave en de Percutane Electrolyse Epte©.  

 • Danique Batenburg

  Danique Batenburg (1995)

  Danique is zich al tijdens haar opleiding fysiotherapie gaan specialiseren in haar interessegebied 'tendinopathische klachten'. Ze heeft diverse cursussen gevolgd op het gebied van echografie, shockwave therapie en Epte percutane electrolyse. Bij Fysiotherapie Gestel en Coevering is ze het grootste gedeelte van de dag bezig met het diagnosticeren en behandelen van deze uitdagende patiëntenpopulatie.Data voor deze opleiding
april 2019

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Naar de activiteitenkalender