Shockwave opleidingen

Shockwave opleiding

Voor startende Ć©n ervaren shockwave therapeuten

Kennismakingsbijeenkomst

De Kennismakingsbijeenkomst Shockwave therapie is gratis. Interessant voor iedereen die kennis wil maken met shockwave therapie en wil bekijken wat deze therapievorm kan betekenen voor zijn/haar praktijk, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Basisopleiding

De Basisopleidingsdag 'Shockwave therapie in theorie en praktijk' is zowel voor startende als ervaren shockwave therapeuten zinvol.

De dag geeft een breed beeld van shockwave therapie, gebaseerd op wetenschappelijke informatie en jarenlange internationale ervaring. Vaak voorkomende indicaties zullen als kapstok worden gebruikt, zodat jij na afloop aan de hand van concrete behandelvoorbeelden jouw praktijkbeslissingen kunt nemen.

Ervaren shockwave therapeuten

Heb jij al enige ervaring met shockwave en ben je al bekend met de basisprincipes en meest voorkomende indicaties? Dan kun je ook bij het NT-e terecht voor een verdiepingsopleiding, de Advanced opleidingsdag shockwave therapie, "the next step".

Er wordt voortgebouwd op de kennis van de basisopleidingsdag. Nieuwe indicatiegebieden worden besproken, gefocusseerde shockwave komt aan bod, de verschillende behandelkoppen en wordt dieper ingegaan op klinische beslismomenten tijdens een behandelepisode.