Echografie opleidingen

Schouder echografie, klinische tests en orthopedie

Deze hands-on echografie opleiding is voor fysiotherapeuten en artsen die na het afronden van hun basisopleiding tot MSU echografist, minimaal 1 jaar echografie ervaring hebben op het gebied van de schouder. Tevens raden we ten zeerste aan om eerst het echolab schouder of een vergelijkbare opleiding bij een andere aanbieder te hebben gevolgd. 

Deze opleiding is een verdieping op jouw kennis, vaardigheden en attitude op het gebied van de schouder.

"Praktische opleiding waarin zowel wordt gewerkt aan echoskills, interpratie van pathologiebeelden en de correlatie met de kliniek. Heel praktisch toepasbaar en goede inbreng van de orthopedisch chirurg!"
Daniel van Riesen, Handencentrum Utrecht

"Tijdens deze opleiding heb ik zeer bruikbare vaardigheden opgedaan waardoor ik nu een beter gefundeerde uitspraak kan doen bij mijn schouderdiagnostiek. Docenten zijn zeer vaardig en hebben veel parate kennis!"
Rens van Nunen, Bestfit Fysio 

"Vanuit verschillende hoeken meer diepgang en specifieke informatie verkregen over echografie van de schouder waarbij anatomie, klinische tests en orthopedie mooi samen komen!"
Kelly van der Linden, LeLoux fysiotherapie Amsterdam

"Tijdens deze opleiding ben ik steeds kritischer naar mijn eigen interpratie van beelden gaan kijken. Het is mij duidelijk geworden dat er heel veel a-symptomatische afwijkingen te zien zijn op een echobeeld! Heel interactieve opleiding waarbij er een goede koppeling is tussen anamnese/onderoek en echobeelden!"
Carole van Iersel, Fysio op Maat, Tilburg

"Heel leerzame en praktische opleiding, gelijk toepasbaar in de praktijk. Ik heb nu duidelijker voor ogen wat ik moet insturen naar de specialist en wat ik zelf kan behandelen, vooral bij cuffrupturen!"
Jan Verbiesen, Knooppunt BaarloData voor deze opleiding
april 2019

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Naar de activiteitenkalender