Echografie opleidingen

Summercourse echografie voor studenten

Echografie is binnen het werkveld van de fysiotherapie een groeiend hulpmiddel in de diagnostiek. Studenten hebben daarom ook behoefte om hier meer over te weten voordat ze gaan stagelopen of gaan solliciteren. Deze opleiding kan de studenten daar bij helpen.

De opleiding is dus bedoeld voor bachelorstudenten fysiotherapie die een geprotocolleerd echografisch onderzoek willen leren uitvoeren bij veel voorkomende peesklachten. Hiermee gaat de student uiteindelijk beter voorbereid de stage in of krijgt hiermee een betere kans op de arbeidsmarkt.

Normaal gesproken is echografie onderwijs prijzig voor de gemiddelde student. Daarom biedt het NT-e deze speciale studentenopleiding aan tegen fors gereduceerd tarief. Een buitenkansje!

Komen de data niet goed uit voor je maar denk je wel 9 medestudenten enthousiast te krijgen? Dan kunnen we op de data die jij wilt nog een summercourse organiseren! Neem hiervoor contact op met niek@nt-e.nl.

"Zeer professionele cursus, kleine groepen, moderne apparatuur en dit alles in een leuke, aangename sfeer!"
Eva Plenter, Saxion Hogeschool Enschede.

"Interessant, praktisch en enthousiasmerend! Veel up to date cijfers en onderzoeken en goede afwisseling theorie-praktijk. Nu veel oefenen en ik zal zeker anderen gaan enthousiasmeren!"
Rosa Hol, Hogeschool van Amsterdam

"Duidelijke, zeer leerzame cursus en wordt op een enthousiaste manier gegeven. Fijne groepsgrootte waardoor veel mogelijkheid om te oefenen. Heel veel kennis opgedaan in korte tijd!"
Kim Durlinger, Hogeschool Zuyd.

"Leuke en duidelijke uitleg over wat echografie is en wat je er mee kunt doen. Genoeg tijd voor vragen en goede sturing tijdens het maken van de echo's."
Leroy van der Zon, Hogeschool Leiden

"Heel leerzaam, veel praktijk en theorie welke goed op elkaar zijn afgestemd!"
Jaromir Wieles, Hogeschool Utrecht

"Een interessante opleiding welke goed aansluit bij het niveau van de cursist waardoor je samen je kennis laat groeien. Goede uitleg pathologie├źn en wat dit betekent voor de kliniek. Echografie kan zeker helpen om mijn fysiotherapeutisch onderzoek naar een hoger niveau te brengen en ik hoop hier binnenkort mee verder te kunnen gaan!"
Yvette Meulenkamp, Saxion Hogeschool.

"Ik heb deze opleiding heel goed ervaren, heel veel kennis opgedaan in twee dagen tijd en ik ben zeer enthousiast geworden om dit te gaan toepassen in de praktijk!"
Sascha Martens, Hogeschool zuydData voor deze opleiding
april 2019

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Naar de activiteitenkalender