Overzicht alle opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden
van ons cursusaanbod? 

Schrijf je in voor de NT-e nieuwsbrief voor fysiotherapeuten.


Activiteiten en opleidingen
april 2019

Docenten

Externe docenten docenten

 • Suresh1

  Suresh Sudula (1979)

  Suresh is fysiotherapeut en is gespecialiseerd in de orthopedische geneeskunde en MSU-echografie. Hij zet echografie dagelijks in voor zowel diagnostiek als behandeling (waaronder het plaatsen van injecties). Naast zijn werk als fysiotherapeut verzorgt hij vele internationale echografie-opleidingen en is hij betrokken bij wetenschappelijk onderzoek op dit gebied.

 • Robmast1

  Rob Mast (1968)

  Rob is 'Extended Scope Physiotherapist' met vele jaren ervaring. Hij heeft bijzondere interesse in Pilates en het core control concept. Met deze methodes begeleid hij patiënten en leid hij collega-fysiotherapeuten op. Hij is een ervaren internationaal docent op het gebied van MSU echografie en echogeleide interventies. 

 • Stuart1

  Stuart Wildman (1981)

  Stuart is een 'Extended Scope Physiotherapist' in Londen. Hij zet zich actief in om het gebruik van echografie als diagnostisch middel binnen de fysiotherapie te promoten en ontwikkelen. Zelf gebruikt hij dagelijks echografie in zijn praktijk voor het stellen van diagnoses, zijn klinisch handelen te verbeteren en om echogeleide injecties uit te voeren.

 • Lorezo Masci

  Dr. Lorenzo Masci (1975)

  Lorenzo werkt als sportarts in Londen. Hij heeft ruime ervaring in de begeleiding van vele verschillende (top)sporters. Zijn interesse gaat uit naar de niet-chirurgische behandeling van musculoskeletale aandoeningen en echografie. Lorenzo is actief betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar de diagnostiek en behandeling van tendinopathieën.   

 • Benoy Mathew

  Benoy Mathew (1977)

  Benoy werkt als 'extended scope physical therapist' in de praktijk en daarbuiten met verschillende hardloopverenigingen. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van complexe musculoskeletale- en sportblessures van m.n. heup en knie. Hij heeft een passie voor het ontdekken en corrigeren van dysfunctionele beweegpatronen die tot overbelasting en klachten leiden. (Twitter @function2fitnes) 

 • Glen

  Glen Robbins (1980)

  Glen heeft een achtergrond als fitness trainer. Hij is een zeer bekwame en ervaren manueel therapeut met speciale aandacht voor de onderste extremiteit. Naast zijn werk in een privékliniek geeft hij cursussen over de hele wereld. Door binnen de revalidatie uitgekiende trainingsprogramma's te combineren met manuele technieken zorgt hij ervoor dat het optimale resultaat bereikt wordt. (Twitter @HemelPhysio) 

 • Dr. Iñigo Iriarte

  Iñigo Iriarte (1970)

  Iñigo heeft sportgeneeskunde gestudeerd en werkt in een kliniek voor orthopedische revalidatie. Hij is gespecialiseerd in de echodiagnostiek van musculoskeletale klachten en echogeleide interventies. Iñigo verzorgt verschillende echografie opleidingen  en is professor bij het Spaanse genootschap voor revalidatie.