Overzicht alle opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden
van ons cursusaanbod? 

Schrijf je in voor de NT-e nieuwsbrief voor fysiotherapeuten.


Activiteiten en opleidingen
april 2019

Docenten

Flywheel docenten

 • Henry van Panhuis

  Henry van Panhuis (1982)

  Henry van Panhuis heeft marketing gestudeerd. Sinds 2009 is hij werkzaam in de fysiotherapie sector als adviseur om praktijken in te richten. Henry heeft veel kennis van trainingsmethoden, waaronder excentrisch trainen.

 • Wibbo1

  Wibbo Hummelen (1978)

  Wibbo is fysiotherapeut sinds 2006. Tijdens zijn opleiding sportfysiotherapie verdiepte Wibbo zich in de spierrupturen van het bovenbeen, waarbij de meerwaarde van het echografisch onderzoek voor hem zeer duidelijk werd. Wibbo verzorgt voor verschillende fysiotherapie praktijken het echografisch onderzoek. Ook heeft hij veel ervaring met flywheel training.

 • Linda 2

  Linda Moser (1980)

  Linda is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij de ontwikkeling van de flywheel apparatuur en trainingen. Ze heeft veel praktijkervaring met revalideren op de flywheel apparatuur. Ze neemt je mee in de nieuwste inzichten van revalidaren met deze trainingsmethode en daarbij maakt ze makkelijk de combinatie met shockwave en/of epte (epi). Naast flywheelrevalidaties is ze gespecialiseerd in Dry Needling en Shockwave. Linda is mede-eigenaar van bijCAS topzorg beweegcentrum in Rosmalen.